Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Stjær tiltrækker Tipsbladet

Stjærs syvmileskridt tiltrækker Tipsbladet

På lørdag kan Stjær tage et stort skridt mod en ny sæson i serie 1, og den naturstridige udvikling får nu national bevågenhed

Fodbold i de øverste serierækker plejer at være lukket land for små byer, men med fem oprykninger siden 2005 har Stjær Boldklub brudt barriererne.

Lørdag den 24. oktober 2015 kan Stjær-drengene tage et stort skridt mod overlevelse i serie 1, når Grindsted GIF gæster Vesterbro Stadion.

Skæbnekampen starter klokken 13.00, og en hjemmesejr kan være nok til at sikre endnu en sæson i rækken, hvor Stjær-holdet befinder sig for første gang i klubbens historie.

På 10 år har Stjær skiftet serie 6 ud med serie 1, og den ekstraordinære udvikling bliver nu fortalt til hele landet.

I forbindelse med lørdagens kamp kigger Tipsbladet forbi, og deres udsendte reporter vil efterfølgende producere en større artikel omkring byens fodboldhold. Fortællingen om Stjær er ganske usædvanlig, da der i øjeblikket blot findes fem jyske byer med et indbyggertal under 1000, der kan mønstre et fodboldhold på dette niveau.

Lemming og Birkelse har spillet sig helt op i Jyllandsserien, mens Nørager og Vivild også optræder i serie 1. De øvrige byer råder over flere seniorhold, men i Stjær er der kun et enkelt mandskab med en ganske smal trup, der primært består af lokale drenge. Præstationen er således uden sidestykke.

Seniorholdet stiller op i stærkeste opstilling på lørdag, og fodboldafdelingen håber, at mange af byens borgere finder vej til Vesterbro Stadion, så vi i fællesskab kan hjælpe holdet til overlevelse – og skabe en god ramme omkring Tipsbladets fortælling.

Mere information om kampen kan findes via nedenstående link. Her finder man også resultatkonkurrencen, hvor Lokal Brugsen Stjær sponsorer en flot gavekurv til vinderen.

https://www.facebook.com/stjaerfodbold