Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Hjælp Stjær med at vinde

Du kan hjælpe Stjær med at vinde en konkurrence, hvor vi har søgt om et udendørsskab til hjertestarteren ved Dagli' Brugsen.

En hjertestarter 'bag lås og slå' er ikke til megen nytte. Vi ønsker os derfor et udendørsskab til landsbyens hjertestarter, som blev doneret af Galten Sparekasses Fond i sommers. Hjertestarteren er blevet sat op centralt i vindfanget i byens Dagli' Brugsen. Butikken har åben halvdelen af døgnet (8-20 alle ugens syv dage). Det ville være ideelt, hvis der var adgang hele døgnet rundt.

Vi søger derfor om penge til et udendørsskab til hjertestarteren, hvor den er godt beskyttet og samtidig tilgængelig for nødstedte borgere døgnet rundt.

Vi har brug for din stemme, for kun dét projekt, der få flest stemmer, vinder. Så gå straks hen på Lokalenergis hjemmeside og stem på vores idé (klik på dette link):

Projekt 3: Udendørs skab til hjertestarter

Vi er kun med i konkurrencen i marts, så det er vigtigt, at du stemmer nu! Og send gerne denne opfordring videre til andre i dit netværk.

På forhånd tak for din stemme,
Jesper Lumbye Andersen, formand
Stjær Sogns Borgerforening