Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Håndboldspillere fra Stjær til Sulingen

I den første weekend i skolernes efterårsferie drager en stor flok håndboldspillere fra Stjær Boldklub til Sulingen.

Det drejer sig om alle klubbens ungdomspillere fra lilleput til ynglinge der får muligheden for at besøge Galten kommunes venskabsby i Tyskland. Selvom at venskabssamarbejdet pr. 1. januar 2007 mellem Sulingen og Galten slutter, så har vi i Stjær Boldklub besluttet at vi forsat vil holde kontakt med vores venskabsklub i Sulingen, og derfor blev vi enige med tyskerne, da de besøgte os i juni, at der skulle laves et genbesøg allerede i efteråret.

Der vil være afgang fra Stjær fredag den 13. oktober midt på eftermiddagen og man vil så igen være hjemme søndag den 15. om aftenen. Planen var ellers at man først skulle komme hjem igen om mandagen, men da vi ved at mange af børenene skal med deres forældre på ferie, så har vi valgt at komme hjem lidt før end planlagt så man kan nå det hele.

Under besøget i Sulingen er det også meningen at lederne fra de to klubber skal have en snak om hvordan samarbejdet fremover skal køre, der er dog allerede aftalt et besøg i Stjær i juni 2007 i forbindelse med klubbens årlige sportsfest.

mvh.,
John Haarup Laursen