Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Forlæng livet ved at spille golf

En undersøgelse fra Karolinska Instituttet i Stockholm har vist, at golfspillere i gennemsnit lever fem år længere end resten af befolkningen. På den baggrund kan det være en god idé at lægge vejen forbi Aarhus Aadal Golf Club søndag, den 26. april mellem kl. 10 og 15.

Som et led i den landsdækkende ”Golfens Dag”, der i år sætter fokus på golfspillets glæder, byder Arhus Aadal Golf Club velkommen ved et Åbent hus arrangement til alle som kunne tænke sig at prøve kræfter med golfsporten.

Klubben står klar med golfudstyr, bolde, professionel træner, samt hjælpere, der vil guide dig hele vejen.
Der vil blive serveret en forfriskning, og du vil blive orienteret om dine muligheder for at komme til at spille golf i Aarhus Aadal Golf Club.

Det eneste du skal medbringe er dit gode humør, tøj, som du kan bevæge dig i, og sko som du kan stå fast med. Det hele varer ca. 3 timer, og der starter hold hver time. Det er en god ide, at du tilmelder dig på aagc@aadalgolf.dk eller tlf. 86 94 26 77.

Læs mere på www.aadalgolf.dk