Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Børnedisco til sportsfesten

Vedr. børnedisco til sportsfesten - DER SKAL NYE KRÆFTER TIL!!

I år stiller diskotek Mø og Ma op for sidste gang, dog i en lidt anden udgave end vanligt, da flere fra teamet er forhindret i at deltage. MEN... Det bliver sidste gang, så vi søger min. 4 friske m/k, der har lyst til at tage over. Om man vil følge vores lidt skøre spor er naturligvis ganske frivilligt.

Vi har gennem årerne haft det utroligt sjovt både med forberedelserne og sammen med børnene, men har nu nået en alder, hvor selv vores yngste børn efterhånden i stedet begynder at deltage i festen lørdag aften. Da vores fjollerier jo henvender sig til de yngste, kender vi ikke længere børnene, og det minimerer morskaben for både børn og voksne.

SÅ... Kære forældre ... Har nogen lyst til at tage over, så der stadig er noget til sportsfesten, der henvender sig til de mindste?? Hvis nogen har lyst, så giv endelig lyd til undertegnede, for vi har allerede i år brug for flere hænder til at hygge om de små. - De vil kun på dansegulvet, hvis de voksne danser med, og så skal vi helst være mindst 4.

Med venlig hilsen
Ellen Møller, Stjær Boldklub - Mobil 23 71 92 67